Locatii de livrare inchirieri auto Cluj

Nu vrei sa vii la sediu sa-ti ridici masina sau nu vei ajunge la timp pentru a o returna?

Iti putem livra sau ridica masina de inchiriat Cluj Napoca la adresa dorita. Serviciul de livrare este disponibil in Cluj si in cateva orase din Romania.

Locatie de livrare a masinii inchiriate in centrul Clujului: Str. Constanta nr. 10

Varietate de masini - o gama larga de modele de masini disponibile pentru inchiriere care satisfac toate preferintele si nevoile tale de calatorie;

Livrare flexibila - livram masina inchiriata la ora convenita;

Masini noi si bine intretinute - masinile noastre sunt bine echipate si intretinute pentru a va oferi o experienta de conducere sigura si placuta;

Tarife competitive - oferim servicii de inchiriere auto ieftine in Cluj, astfel incat sa te poti bucura de o calatorie fara a afecta bugetul;

Asigurare - masinile noastre beneficiaza de asigurare de raspundere civila fata de terti si asigurare completa, precum si asigurare impotriva furtului;

Costuri - pretul de inchiriere include TVA, taxa de anvelope si taxa de drum, astfel incat sa nu iti faci griji cu privire la costurile suplimentare.

Locatie de livrare rent a car in Aeroportul Cluj 

Aducem masina direct la sosirile internationale.

Beneficiezi de inchiriere auto fara depozit sau garantie - platesti doar taxa de inchiriere la livrarea masinii.

Tarife transparente - fara costuri ascunse sau suplimentare.

Indiferent daca esti in Cluj pentru afaceri sau vacanta, serviciile noastre de inchirieri auto Cluj Aeroport sunt alegerea ideala pentru o experienta placuta si fara probleme in oras.

 Locatie de livrare masini de inchiriat in alte orase

Oferim servicii de inchirieri auto in alte orase precum Sibiu, Oradea, Targu Mures, Bistrita-Nasaud, Salaj, Baia Mare, si Satu Mare.

Daca ai nevoie de o masina de inchiriat in unul dintre aceste orase, ne poti contacta si putem discuta detaliile referitoare la costuri si disponibilitatea masinilor.

Este important sa ne informezi in avans daca doresti sa ridici masina inchiriata dintr-un alt oras decat cel in care ai planificat sa o returnezi.

Suntem disponibili sa raspundem oricaror intrebari sau solicitari referitoare la inchirierea auto in oricare dintre aceste orase

Inchirierea de tip “dus"

Inchirierea “dus" este o inchiriere in care ridici masina dintr-o locatie si o returnezi in alta.

Atunci cand intentionezi sa faci o inchiriere de acest tip, trebuie sa te informezi la noi in prealabil despre posibilitatea de a preda masina in alta locatie.

Cat costa livrarea masinilor de inchiriat?

Predarea si preluarea autoturismelor este gratuita:

In si din Aeroportul International Avram Iancu Cluj.

La sediul nostru in Strada Constanta nr. 10 Cluj.

Predarea si preluarea autoturismelor este supusa unor tarife de livrare pentru urmatoarele locatii:

10 € - oriunde in orasul Cluj Napoca.

100 - 200 € - Serviciile de livrare auto inchiriate in Sibiu, Oradea, Targu Mures, Bistrita-Nasaud, Salaj, Baia Mare, si Satu Mare sunt disponibile cu un tarif suplimentar in functie de distanta. Acest tarif variaza intre 100 si 200 de euro si acopera costurile de transport ale masinii de la Cluj-Napoca la orasul in care doresti sa fie livrata masina.

In functie de distanta pentru inchirierea de tip “dus”.