Inchiriaza o masina fara card de credit in Cluj

Rent a car Cluj fara card de credit

Se intampla adesea sa nu poti inchiria o masina pentru ca, de regula, este necesar un card de credit pe numele soferului pentru a garanta inchirierea. Ce faci daca nu ai un card de credit? La GCA va oferim serviciul de inchirieri auto Cluj fara card de credit.

Cand e nevoie de cardul de credit pentru inchirierea masinii in Cluj Napoca?

Am dori sa clarificam acum un aspect care este adesea ignorat de clienti si care ar putea genera neintelegeri. Cand inchiriezi o masina de la noi, exista de obicei doua momente foarte distincte:

rezervare online pe acest site - aceasta se poate face fara card de credit;

ridicarea masinii ales intr-una din locatiile noastre de livrare.

Este important sa distingem aceste doua momente deoarece cardul de credit este de obicei solicitat ca garantie doar in a doua faza, aceea de primire a masinii.

Practic, rent a car fara card de credit in Cluj este o solutie de inchiriere in care cardul de credit nu este necesar nici macar la ridicarea vehiculului. Sunt acceptate carduri de debit si plati in numerar in schimb.

Daca doresti sa rezervi o masina in avans pentru sederea ta in Cluj, pur si simplu completeaza formularul nostru de rezervare.

Conditii de inchiriere fara card de credit Visa sau Mastercard in Cluj Napoca

Ce trebuie sa prezinti la inchiriere:

permis de conducere valabil, 

pasaport sau carte de identitate,

card de debit. 

In plus, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile noastre. 

Preturile noastre includ si optiunea de asigurare Full Casco, asadar poti beneficia si de inchirieri auto Cluj fara garantie

Pentru garantie, nu este necesar niciun card de credit si nici un depozit.

Inchiriaza o masina fara card de credit in Aeroportul din Cluj

Poti inchiria cu usurinta o masina fara un card de credit folosind numerar sau card de debit si pentru serviciul nostru de inchirieri auto Cluj Aeroport.

Exista o taxa suplimentara daca decid sa inchiriez cu card de debit sau numerar?

Daca decizi sa inchiriezi o masina fara sa utilizezi cardul de credit, pretul ramane acelasi. Nu exista taxe suplimentare pentru cei care inchiriaza si decid sa foloseasca metode alternative la cardurile de credit.

Pot face rezervarea online fara card de credit?

Desigur, este posibil sa faci rezervarea online fara sa platesti.

In momentul platii, la primirea masinii, ca alternativa la cardul de credit, poti folosi carduri de debit. Depozitul se poate plati la ridicarea masinii si in numerar, ca alternativa la metodele de plata amintite.

Pot inchiria o masina in Cluj fara card de credit si fara depozit?

Nu. Toate masinile de inchiriat Cluj necesita un depozit de garantie care trebuie perceput chiar daca trebuie sa platesti cu carduri de debit sau de debit. Suma o gasesti adaugata la pretul de inchiriere al fiecarei masini atunci cand faci rezervarea online.