Select the Dates for Pick Up and Drop Off

Starting from 29.00
VW TOURAN sau Similar Cutie viteze: Automata

Vrei sa traiesti o experienta placuta si confortabila in timpul calatoriilor tale? Acum poti face asta cu inchirierea autoturismului WV Touran 5/7 locuri disponibil la GCA Cluj! Acest model este alegerea ideala pentru inchirieri auto 7 locuri Cluj in familiile sau grupurile de prieteni care cauta un autoturism spatios si versatil, fara a face compromisuri in privinta confortului.

Daca ai nevoie de spatiu suplimentar, VW Touran poate gazdui in mod obisnuit pana la 7 pasageri, fiind perfect pentru inchireri auto Cluj 7 locuri, familii sau grupuri mici sau persoane.

Cu configuratia de scaune flexibile, Touran-ul ofera un spatiu generos de depozitare, si iti permite sa transporti bagaje, echipamente sportive sau alte bunuri in mod confortabil.

Ce inseamna inchiriere masina 7 locuri VW Touran de la GCA in Cluj pentru tine:

  • Potrivit pentru familie: Familiile care calatoresc cu copii sau grupuri de prieteni care cauta o calatorie confortabila si spatioasa apreciaza interiorul primitor si siguranta oferita de VW Touran.
  • Calatorii pe distante lungi: Indiferent daca este vorba despre o excursie cu masina sau daca mergi pe strazile Clujului, confortul, fiabilitatea si eficienta in consumul de carburant ale masinii cu 7 locuri Touran il fac o alegere ideala de inchiriere pentru calatorii pe distante lungi.
  • Afaceri sau timp liber: Indiferent daca este vorba despre intalniri de afaceri, transferuri catre aeroport sau o calatorie de placere, combinatia de versatilitate, confort si tehnologie a Touran-ului raspunde diferitelor tale nevoi si preferinte de calatorie.

CARACTERISTICI

Tip masina
Clasa: Minivan
Marca: Volkswagen Touran II
An Fabricatie:2019
Cutie de Viteze: 6 transmise automata DSG
Carburant: Diesel
Consum: 4.5-4.7 l/100 km
Capacitate Motor: 1968 cm3
Cai Putere: 150 HP
Tractiune: Rotile din fata
Numar usi: 5
Numar locuri: 5-7 Locuri
Aer conditionat: DA
Climatizare:
Automata
Sistem de navigatie:
Da
Volan Multifunctional:
Da
Incalzire in scaune: DA
Scaune Isofix: DA
Port USB: DA