Disclaimer

GCA LUXCARS SRL se angajează să mențină acest site actualizat și cu informații corecte. Dacă, totuși, întâmpini ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume pe site ai citit informațiile. Vom analiza acest lucru cât mai curând posibil. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin e-mail la: moc.liamg@sracxulacg.

Nu suntem răspunzători pentru pierderile rezultate din inexactități sau din informații ncomplete și nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate sau inerente diseminării informațiilor prin internet, cum ar fi perturbările sau întreruperile. Când folosim formulare web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele GCA LUXCARS SRL prin intermediul acestui site, GCA LUXCARS SRL nu își asumă nicio răspundere.

GCA LUXCARS SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor către care sau de la care se face o legătură ori o altă referință. Produsele sau serviciile oferite de terți vor fi supuse termenilor și condițiilor aplicabile ale acelor terțe părți.

Personalul nostru va depune toate eforturile pentru a garanta accesibilitatea site-ului nostru și pentru a-l îmbunătăți continuu. Inclusiv pentru persoanele care utilizează software special din cauza unui handicap.

Prin urmare, acest site este construit conform normelor WCAG 2.1 de nivel AA. Aceste norme sunt acorduri recunoscute la nivel internațional privind accesibilitatea, sustenabilitatea, interschimbabilitatea și disponibilitatea site-urilor web.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin GCA LUXCARS SRL.

Copierea, diseminarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă a GCA LUXCARS SRL, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legilor aplicabile (cum ar fi dreptul de a cita), cu excepția cazului în care conținutul specific impune altfel.

Dacă ai întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.